Westbouw, voor een aangenaam binnen klimaat!

Westbouw adviseert, ontwerpt, realiseert en beheert klimaattechniekinstallaties. We doen dat niet zomaar, maar gaan het liefst een duurzame samenwerking met u aan. We vinden het als familiebedrijf belangrijk om dichtbij u te staan en ervoor te zorgen dat u op elk moment naar alle tevredenheid gebruik kan maken van onze installaties en technieken.

Centrale verwarming

Wanneer u opzoek bent naar een betrouwbare cv-installatie bent u bij Westbouw aan het goede adres. Wij installeren cv-ketels van Remeha, Valliant en Nefit.

 

Tevens kunnen wij uw cv installatie uitbreiden of aanpassen. Mocht u uw centrale verwarming op afstand willen bedienen dan kan dat ook worden gerealiseerd. Doormiddel van de installatie van een slimme thermostaat kunt u op afstand uw verwarming regelen.

Leidingwerk

Wij instaleren alle soorten leiding werk. En hebben geruime ervaring in knellen, verlijmen en of persen van leidingen.

 

Meest gebruikt zijn hierbij PVC voor afvoerleidingen.

 

Of het al oude knellen van ijzeren leidingen t.b.v. gas en water. Maar ook solderen en knellen van koper bent u bij ons aan het goede adres.

 

Voor de nieuwe (cv of andere) installaties maken wij graag gebruik van perssystemen. Zei zijn betrouwbaar, snel te monteren. En hierdoor voordelig in de prijs.

Keuken & Badkamer

Naast een functioneel ontwerp, kijken wij ook naar esthetiek en de indeling van uw pand. Wij proberen de stijl en het (unieke) karakter van het ontwerp aan te sluiten op de stijl van uw woning of bedrijfspand. De ruimte die wordt gecreëerd, dient zo efficiënt mogelijk te worden ingedeeld. Hierbij rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die het pand biedt.