West Bouw, voor binnen en buiten schilderwerk

Goed schilderwerk beschermt, siert en verhoogt de economische waarde van het pand. Vakwerk verdient aandacht.  Wij zijn een klant gericht schildersbedrijf. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Westbouw staat als schildersbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende verven en materialen. Zo komen onze schilderwerken, ongeacht of het gaat om buitenschilderwerk, schilderwerk voor binnen, of bijzonder schilderwerk zoals aan monumentale pand, altijd goed uit de verf.

schilder werk binnen amsterdam
Schilderwerk huizen Amsterdam
Schilderwerk huizen Amsterdam
geschilderde woning woonkamer, strak gelakt. wit zwart

Waarvoor kunt u bij ons terecht

U kunt bij ons terecht voor alle schilders- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schilders technieken, wandafwerking, het geven van kleuradvies en meer. Met grote passie leveren wij schitterend werk af voor zowel particulieren als bedrijven. 

 

West Bouw komt naar u toe voor onder meer:

Binnenschilderwerk

Houtrot vervangen

Pleisterwerk

Buitenschilderwerk

Klein Timmerwerk

Stukadoor

Latexspuiten

Glaswerk

Vlies behang

Hout lak

Behangwerk

Onderhoudswerzaamheden


Materialen

Wij gebruiken enkel de beste en duurzaamste materialen. Wij zijn leverancier van Sigma en bieden u hiermee de beste prijs voor de hoogste kwaliteit. Dit garandeert een lange levensduur en een goede bescherming van uw onderliggend materiaal. Wat uiteindelijk kosten besparend zal werken. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud contracten waarbij u geheel ont zorgt wordt en uw hout werk altijd goed is beschermend tegen de weersinvloeden.

Spoedige voortgang

Maakt schilderwerk onderdeel uit van een verbouwing of renovatie? Met onze bouwafdeling direct schakelen, ook wanneer er tijdens het schilderen van uw pand onverwachte problemen aan het licht komen. Denk hierbij aan een lekkende goot of een rot raam dat niet meer te herstellen is. U hoeft dus niet te wachten op een loodgieter of timmerman. Wij lossen dit in overleg met de klant voor op. En uw werk kan in een tempo worden uitgevoerd en afgemaakt. Tevens kunnen wij met onze bouwafdeling complete verbouw of renovatie projecten realiseren.

 

Garantie

Wij bieden u zoals u van ons mag verwachten een van de beste garantie regelingen in de sector. 

  • 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  • 4 jaar garantie op binnenschilderwerk

Deze garantie omvat o.a. Scheuren, blaas vorming en los laten van verf.

 

Vraag ook naar ons speciaal ontwikkeld onderhoudsplan voor buiten schilderwerk. Ons sterk afwisselend klimaat vraagt om goed onderhoud aan uw schilderwerk vooral de west en zuid zijde hebben onder invloed van de zon, regen en wind veel te verduren. Wanneer uw hout rot komt dit doordat de verf vocht doorlaat. Wanneer u hier op tijd bij bent kunnen wij dit met een kleine reparatie verhelpen. Echter hoe langer een deel vocht doorlaat hoe groter de schade zal zijn. Ons onderhoudsplan voorkomt grote gevolgschade en zorgt voor een sierlijke uitstraling van uw huis.