West Bouw, met gemak een nieuw dak!

Een betrouwbaar dak houdt regen en wind buiten. Goed onderhoudt is daarvoor essentieel. Bij West Bouw bent u gegarandeerd van een solide oplossing voor een duurzaam resultaat. Wij zijn specialist in montage van Bitumen, Zink en lood dakbedekking en afwerking.


Dak vervangen en onderhouden

Bitumen dak met zink afwerking
Bitumen dak met zink afwerking

Voor de afwerking van daken en gevels, maar ook voor hemelwaterafvoeren en goten kunt u kiezen voor lood, zink en bitumen. Lood zink en bitumen zijn vrijwel ongevoelig voor invloeden van weer en wind. Het lood wordt namelijk beschermd door een corrosie laag. Zink is duurzaam in het gebruik. Ook na jaren heeft het nog dezelfde eigenschappen. Het wordt niet bros en verouderd niet. Het is goed verwerkbaar en mocht er toch schade zijn dan is het gemakkelijk te repareren. Westbouw is gespecialiseerd in dakbedekking met Bitumen Lood en Zink. 

 


BITUMEN DAKEN

 

Westbouw verzorgt uw bitumen dakbedekking. Een bitumen dakbedekking zien we op de meeste platte daken in Nederland. De meest voorkomende variant zijn de zwarte bitumen daken, maar ook witte bitumen daken zijn in opkomst en bieden vele voordelen.

 

De unieke eigenschappen van een bitumen dakbedekking, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren lang bekend en geliefd. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, zijn bitumen daken een logische keuze. Als materiaal gebruiken wij alleen hoogwaardig aangeschreven producten. Welke een hoog duurzaamheid gehalte bevatten waardoor u dak er weer jaren tegen aan kan.

 


Zink goot dak plat platje solderen lekkage regen water deklijst kraal
diverse toepassingen Zink

ZINK

 

Van alle gebouwen in Nederland heeft 80% zinken dakgoten. Dit omdat zink een duurzaam materiaal is dat 30 tot 50 jaar mee kan gaan. Hierbij speelt de manier van plaats, montage en onderhoud een grote rol. Het is belangrijk dat eventueel vuil van bladeren, mos, plastic enz. elk jaar uit de dakgoot wordt gehaald om verstopping om hiermee gepaard gaande lekkages te voorkomen. Ook kunnen de zuren die van het blad afkomen het zink aantasten. Waardoor lekkages kunnen ontstaan en de soldeernaad los komt.

Westbouw dakwerken is specialist in plaatsing en onderhoud van zinken, koperen en of kunststof hemelwaterafvoeren. Ook gevel- en dakbedekking in zink is een specialiteit die u zorgeloos uit handen kunt geven aan Westbouw dakwerken.

 

Is je dakgoot beschadigd of verouderd? Dan is het van belang om deze tijdig te laten repareren. Het kan namelijk niet alleen leiden tot waterschade aan je tuin, maar ook de houten ombouw of je huis aantasten. Benieuwd naar de kosten voor het laten repareren van de dakgoot? We hebben alle kosten en opties voor je op een rij gezet!

 


zink dak met lood afwerking solderen lekkage platje
Zinken dak met lood afwerking

LOOD

 

Een veel gebruikt product in de waterdichting bij (moeilijke) details tussen dakpannen en dak onderdelen is loodwerk. Een flexibel en duurzaam product dat in iedere vorm is te kloppen door een ervaren dakdekker. Keurig gepatineerd is het een verfraaiing op het dak. Een onderdeel dat ontzettend belangrijk is de waterdichting en daarom adviseren wij dit doorgaans altijd mee te nemen in de renovatie van het pannendak. 

Goed aangebracht loodwerk kenmerkt zich door de juiste materiaalkeuze (minstens 18 pond zwaarte/dikte) en de toepassing van de juiste opstanden en overlappingen.

 

Westbouw dakwerken biedt deze werkzaamheden natuurlijk ook aan. Wij vervangen het loodwerk in schoorstenen, dakkapellen, in opgaand metselwerk en de panstukken bij dak doorvoeren.  

 


  U kunt bij ons terecht voor:


Bitumen dak

Bitumen reparatie

24 uur service en spoed reparatie

Dak lekkage

Dakinspectie

Dak doorlaat tbv. lucht

Zinken dak bekleding

Nieuwbouw dakgoot

Hemelwaterafvoer zink, koper kunststof

Dakpannen/schuine daken

Lood

OnderhoudLeistenen Zink Lood afwerking dak architect Mondriaan
Leistenen dak met zink en lood, architect Mondriaan

SNELLE VOORTGANG EN GARANTIE

 

Maakt uw dak onderhoud onderdeel uit van een verbouwing of renovatie? Met onze bouw en of schilder afdeling kunnen wij direct schakelen, ook wanneer er tijdens het onderhoud aan uw dak onverwachte problemen aan het licht komen. Denk hierbij aan een lekkende goot of een rotte dakdelen dat niet meer te herstellen is. U hoeft dus niet te wachten op een timmerman. Wij lossen dit in overleg met de klant voor op. En uw werk kan in een tempo worden uitgevoerd en afgemaakt. Tevens kunnen wij met onze bouwafdeling complete verbouw of renovatie projecten realiseren.


Contact

Wij informeren u graag over onze tarieven en de mogelijkheden oor uw dak.  Bel 06-41 51 23 90 of mail ons uw vraag of plan direct een afspraak in. 

Spoedgeval?

Heeft u een lekkage of schade door storm? Bel ons via 06-41512390 en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.