WestBouw voor al uw renovatie, verbouw en onderhoud projecten

Een huis of bedrijfspand is altijd aan onderhoud en verandering onderhevig om te voldoen aan uw wensen. Hierbij wil je zekerheid. Dat je krijgt wat is beloofd en dat alles voldoet aan de wet- en regelgeving. Bij de verbouwing, renovatie of verduurzaming van je bestaande woning wil je natuurlijk zeker zijn dat je woning in goede handen is. West Bouw helpt u graag veranderingen in en rondom uw woning of bedrijfspand aan te brengen; van een nieuwe keuken tot grote aanbouw met serre of tuinhuis. West Bouw realiseert uw ideeën.

Wanneer u eigenaar bent van vastgoed, ontkomt u niet aan de nodige verbouwingen en onderhoud om het in de juiste staat te houden. Welke past bij de huidige maatstaven. Zo blijft uw pand zijn waarde behouden. En komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan. 

West Bouw heeft de expertise in huis voor alle renovatie en onderhoud 's werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. Van kleine klussen in huis tot de aanbouw van grote projecten zoals een veranda, vide, dakkapel, scheidingswand een houten tuinhuisje, een carport of op maat gemaakte kozijnen. Samen nemen we uw ideeën door en wij vertalen uw wensen in een helder ontwerp. 

 

VERBOUWEN IS EEN KUNST

Naast een functioneel ontwerp, kijken wij ook naar esthetiek en de indeling van uw pand. Wij proberen de stijl en het (unieke) karakter van het ontwerp aan te sluiten op de stijl van uw woning of bedrijfspand. De ruimte die wordt gecreëerd, dient zo efficiënt mogelijk te worden ingedeeld.

 

West Bouw komt naar u toe voor renovatie en onderhoud van:

Aanbouw

Keuken

Dakkapel

Trappen

Aftimmeren

Veranda

Keuken

Douche/bad

Toilet/ WC

Fundering

Schuur of garage

Systeemwanden

Muren

Vloeren

Sloop werkzaamheden

Zolder aftimmeren

Elektra instaleren

Groepenkasten

Perilex aansluiting

Hotelschakelaar

Stopcontacten

Afmontage 

Bedrading


Voorbeeeld projecten 2021

Door onze ruime ervaring kunnen wij snel en voordelige (een gratis) prijs opgave doen voor uw verbouwing. Bij grotere projecten werken wij samen met peterrenovatie.nl Wilt u meer informatie over onze renovatie & onderhoud service? Of wilt u direct een offerte aanvragen?

 

Bel 06-41 51 23 90 of stuur een email.